Dobrodošli u Biomed

Kompanija Biomed se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih preparata napravljenih od meda i odabranog lekovitog bilja sa ekološki najčistijih područja Srbije.

U ponudi vam nudimo dva najpoznaija Biomedova preparata :

Biomed 4 Ultra – za smanjenje telesne mase

Biomed 6 Ultra – za povećanje mišićne mase

dobrodošli u biomed

ISTORIJA KOMPANIJE

Biomedovi preparati proizvedeni  po recepturi koja datira iz 1833. godine su jedinstveni, garantovano prirodni i vrhunskog kvalitata, pakovani u ekološku ambalažu prilagođenu kako domaćem, tako i inostranom tržištu.

Recepture  je prikupio i u praksi potvrdio pradeda gospodina Novaka Pečka, osnivača kompanije. Pradeda Marko živeo je u gradiću Rudo, na tromeđi Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Bio je  uspešan travar i pčelar. Melemima, čajevima i medom lečio je od Instanbula, preko Atine, pa sve do Beča.

 U nasleđenim rukopisima iz XIX veka su pored receptura, zabeležene i posete mnogih poznatih ličnosti tog vremena iz Evrope, carske Rusije, Austro-Ugarske. Pradeda Marko je koristio prirodne lekove, čajeve i meleme za otklanjanje zdravstvenih tegoba. Danas se uz primenu vrhunske  tehnologije proizvode BIOMED-ovi prirodni preparati. Proizvodnja Biomedovih preparta odvija se u skladu sa zahtevima standarda HACCP – ISO 22000:2005 – ISO 9001:2008. U sastavu svakog preparata je med kao osnovna komponenta i tačno određene tinkture lekovitog bilja. Njih klasifikuje i odabira tim farmakologa u kompaniji Biomed. Biomedovi preparati sadrže veliki broj vitamina, minerala, proteina, eteričnih ulja i biološki vrednih šećera. U proizvodnji Biomedovih preparata učestvuju vrhunski tehnolozi, farmaceuti, naučni radnici i instituti.  Biomed direktno sarađuje i sa Institutom za proučavanje lekovitog bilja “Dr. Josif Pančić” koji vrši selekciju lekovitog bilja. Kvalitet Biomedovih preparata potvrđuju brojne nagrade. Na II internacionalnom simpozijumu 1993. godine, Biomed 4  proglašen je “kraljem struka” kao najbolji dijetetski preparat. Godine 1994. na međunarodnom simpozijumu u Firenci, Kompanija Biomed izazvala je  veliko interesovanje medicinskih stručnjaka iz celog sveta. Još jedan dokaz izuzetnog kvaliteta i efikasnosti je i prisustvo Kompanije Biomed na Sajmu zdrave hrane u londonskoj Olimpiji, jula 1995. godine kao i na istoimenom sajmu u Kuvajtu 1996. godine, gde je dobila priznanja za visok stepen kvaliteta i potpuno prirodan sastav.

Sledeće vredno priznanje Kompaniji Biomed jeste retka deklaracija kvaliteta od engleske firme “Clarenton Limited“ iz Londona. Kompanija Biomed je jedna od nekolicine u svetu koja je počastvovana ovim retkim priznanjem. Zlatna medalja “Arch of Europe” je 25. marta 2002. god. u Frankfurtu dodeljena kompaniji Biomed za kvalitet proizvoda,  uspešnost poslovanja i reklamu. Moramo naglasiti da je Kompanija Biomed jedina kompanija iz bivše Jugoslavije koja je nominovana i koja je dobila ovu prestižnu nagradu od nominovanih 9.500 kompanija iz celog sveta.    Kompanija Biomed nedavno je implementirala standarde HACCP i ISO 9001:2000 što predstavlja još jedan dokaz kvaliteta. Svi  Biomedovi preparati proizvedeni su u skladu sa zahtevima standarda  HACCP i ISO 9001:2000. To je preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane tokom proizvodnje. Cilj je dobijanje proizvoda potpuno  bezbednog po zdravlje potrošača. Biomedovi preparati prisutni su i na tržištu Amerike, Australije, Švedske, Norveške, Grčke, Italije, Francuske, Nemačke, Japana, Saudijske Arabije, Kuvajta…Najavljujući prisutvo Biomedovih preparata na američkom tržištu, “Njujork tajms” je naznačio da je reč o jednoj od najuspešnijih kompanija u Evropi.

Biomed kompanija je ove godine prodata bračnom paru iz Beograda, koji uz ulaganje od preko 3 miliona eura u novi proizvodni pogon i marketinšku kampanju, planiraju da krenu sa prodajom ovog prepoznatljivog proizvoda, dobro poznatog kvaliteta i unapređene recepture, potpuno prirodnog sastava.

Novi vlasnici planiraju da krenu sa prodajom Biomeda 4 koji pomaže u smanjenju telesne mase, kao i Biomeda 6 koji pomaže u povećanju telesne mase, kao i Biomed Immunizer preparata za jačanje imuniteta koji Vam može pomoći u povećanju otpornosti organizma na viruse i bakterije. Pored pomenutih, pod brendom Biomed postoji ukupno 18 proizvoda.

sr_RSSerbian