Biomed 500 - QUIT SMOKING!

Print PDF

Vratite čulo mirisa i ukusa. Počnite ponovo da dišete Order here

protiv_pusenja_1
Prirodni preparat za odvikavanje od pušenja u spreju koji sadrži 10% meda i 90% tinktura lekovitog bilja : Angelica archangelica, Matricaria chamomilla, Plantago lanceolata.

Dejstvo:

Biomed 500 u spreju je prirodni i efikasni preparat za smanjenje ili potpuno ostavljanje pušenja. Njegovo dejstvo se zasniva na sinergiji aktivnih biljnih supstanci prirodno sačuvanih u medu. Konzumiranjem preparata smanjuje se potreba za nikotinom jer se tokom istovremenog korišćenja preparata i cigareta stvara osećaj mučnine , gađenja i odbojnosti prema cigaretama kao i mirisu i ukusu duvanskog dima. Može se smanjiti broj popušenih cigareta ili potpuno ostaviti pušenje.
Zbog blagog sedativnog dejstva koje čine komponente lekovitog biilja, ublažavaju se simptomi apstinencijalne krize koji prate odvikavanje i prekid pušenja. Biomed 500 u spreju smanjuje sekreciju, grčeve i čisti organizam od toksina. Vratite svom telu svežinu i obnovite sve vitalne funkcije vašeg organizma! Počnite ponovo da dišete!

Način upotrebe:
Svaki put kada se oseti potreba za cigaretom, poprskati preparat 2 do 3 puta u usta. Jedna bočica Biomeda 500 sadrži 200 doza, što je dovoljano za jedan tretman. Veličina bočice je pogodna za džep ili tašnu ukoliko ste u pokretu.

Savet:
Preporučujemo dva tretmana da bi se potpuno ostavilo pušenje, naročito osobama koje puše mnogo i dugo. Biomed 500 pomaže i onima koji samo žele da smanje broj popušenih cigareta.
Svi  Biomedovi preparati proizvedeni su u skladu sa zahtevima standarda H.A.C.C.P,  ISO 9001:2000 i ISO 22000:2005. To je preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane tokom proizvodnje. Cilj je dobijanje proizvoda potpuno bezbednog po zdravlje potrošača.

Kompanija Biomed je dobitnik nagrade Clarenton Limited u Londonu i zlatne medalje Arch of Europe za kvalitet, tehnologiju, liderstvo i inovacije koja je dodeljena u Frankfurtu 2002. godine.

Kompanija Biomed nedavno je implementirala standarde H.A.C.C.P, ISO 9001:2000 i ISO 22000:2005. Implementacijom ovih standarda potvrđuje se kvalitet i bezbednost proizvoda kompanije Biomed.


Prezentacija firme

IDENTIFIKACIJA

Language

English

Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Polls

How did you find us?

sideb4
sideb6
side500
sidealko
side_WhiteTiger_180
sidemel
sidebagrem
side_immunizer
side_relaxer
grip_bloker_side

Company's history

med1
Biomed founded in Belgrade, in 1985. Its speciality is production of honey and herbal products.

Original recepies of Biomed’s products date  from 1833. They are collected and confirmed


Company's profile


Biomed company produces and sells natural products based on honey and herbs. Also sells  highest quality honey.

Biomed´s products are:

Biomed 4 Ultra – for losing weight
Biomed 6 Gain – for gaining weight
Biomed 500 – reduce and quit smoking
Biomed against alcoholism