X-CLEANER

Štampa PDF

proizvod_x_cleaner
Mobilni telefon je bez sumnje najbrže sredstvo za neposrednu savremenu komunikaciju koji je u potpunosti osvojio svetsko tržište telekomunikacija, pa je danas zaista teško zamisliti život bez ovog korisnog uređaja.

Međutim, upotreba mobilnih telefona, što je dokazano i brojnim uspešnim ispitivanjima eminentnih svetskih naučnika, predstavlja opasnost kako za korisnike istih tako i za njihovu najbližu okolinu, pre svega zbog nivoa radio-frekventnog zračenja koje emituju.

Promene koje izaziva zračenje mobilnih telefona u čovekovom telu biološke su prirode. U zavisnostiod snage zračenja temperatura tkiva može da se poveća i za više od 10C, što opet može da uzrokuje trajna oštećenja tkiva. Osim toga, upotreba mobilnog telefona remeti san, uzrokuje glavobolju, izaziva umor, slabi koncentraciju i pamćenje, izaziva poremećaje u radu srca i stomačnih organa i povećava nervozu. Takođe, izuzetno je povećan i rizik od pojave tumora na mozgu, naročito kod dece. Eksperimenti vršeni na životinjama pokazali su da je incidenca tumora mozga 2.5 puta veća kod grupe izložene zračenju mobilnog telefona. Visok stepen rizika od posledica štetnog zračenja mobilnih telefona uzrokovan je i kumulativnom prirodom dejstva zračenja na ljudski organizam.

Tim naših stručnjaka 3 godine je radio na stvaranju efikasne zaštite od zračenja mobilnih telefona ispitujući absorptivno-blokatorska svojstva smeša specijalno probranih deset biljnih sorti presovanih i dehidriranih pod visokim udarnim pritiskom od 100t/cm2.
Ideja je počela kao razrada teza objavljenih u knjizi “Kako pronaći organsku nuklearnu energiju”(M. Spahić, 1965). Autor knjige, inače otac predsednika kompanije “Biomed”, svoj životni stvaralački vek proveo je u Moskvi baveći se naučnim ispitivanjima graničnih oblasti energetskih transformacija.

proizvod_x_cleaner1
Danas svaka država propisuje maksimalno dozvoljenu snagu koju mobilni telefoni mogu da zrače da bi dobili atest za upotrebu, što je prikazano sledećim grafikom:Ispitivanja izvršena u laboratorijama kompanije “Inteligentni Laserski Sistemi” pokazala su da se pri upotrebi mobilnog telefona sa apliciranim XC-om ljudsko telo 10 puta manje izlaže zračenju od dozvoljenog koje je propisao zakon, što znači da sa XC-om može da se razgovara mobilnim telefonom 10 puta duže bez štetnih posledica po ljudsko zdravlje pošto XC obezbeđuje dovoljnu zaštitu.

Takođe, kod korištenja mobilnog telefona sa apliciranim XC-om temperatura tkiva povećava se za svega 0,056 0C što je, u poređenju sa zakonom dozvoljenim povećanjem temperature od 10C, čak 18 puta manje!XC je kompaktan, jednostavno se postavlja na svaki tip mobilnog telefona, atraktivnog je dizajna i ne utiče na kvalitet prijema signala. Naprotiv, pri upotrebi telefona sa ugrađenim XC-om gube se karakteristične smetnje na radio i TV prijemnicima.
naruci


Prezentacija firme

IDENTIFIKACIJA

Izaberi jezik

Serbian

Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Anketa

Kako ste saznali za nas?





sideb4
sideb6
side500
sidealko
side_WhiteTiger_180
sidemel
sidebagrem
grip_bloker_side

Istorija kompanije

med1

Kompanija Biomed
osnovana je u Beogradu 1985. godine. Specijalizovana je za proizvodnju preparata od meda i lekovitog bilja sa ekološki najčistijih područja Srbije.

Recepture Biomedovih proizvoda nastale su još davne 1833. godine. Njih je prikupio ...

» detaljnije

BIOMED Kompanija

Kompanija Biomed se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih preparata napravljenih od meda i odabranog lekovitog bilja sa ekološki najčistijih područja Srbije.

Biomedovi preparati su :

Biomed 4 Ultra – za smanjenje telesne mase
Biomed 6 Gain – za povećanje mišićne mase
Biomed 500 – protiv pušenja
Biomed protiv alkoholizma
X-Cleaner- za smanjenje zračenja mobilnih telefona