Vizija, misija i ciljevi

Štampa PDF

 

VIZIJA

Biomed želi da bude uspešna i profitabilna kompanija koja objedinjuje vrhunsku tehnologiju i tradicionalne recepture koje datiraju iz 1833. godine, a u sinergiji sa vrhunskim menadžmentom i marketingom da se naši prirodni preparati prodaju na svim kontinentima.

Naša vizija je da umanjimo probleme gojaznosti i anoreksije na globalnom nivou. S druge strane, želimo da proširimo prodaju meda vrhunskog kvaliteta, kako ugostiteljskim objekatima, tako i individualnim potrošačima.

MISIJA

Naša misija je da pomažemo kako gojaznim, tako i neuhranjenim osobama i da našim korisnicima omogućimo zdraviji i lepši život. Želimo da smanjimo problem bolesti zavisnosti i u tom cilju proizvodimo preparate protiv pušenja i alkoholizma.

CILJEVI

Cilj kompanije je da naše proizvode predstavimo populaciji koja ima problema sa viškom ili manjkom kilograma, želi da ostavi cigarete ili reši problem alkoholizma. Da bismo zadovoljili potrebe potrošača, prodajemo med vrhunskog kvaliteta. U cilju zadovoljenja zahteva kupaca i njihove bezbednosti, implementirali smo standarde HACCP i ISO 9001:2000.

 

 

Prezentacija firme

IDENTIFIKACIJA

Izaberi jezik

Serbian

Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Anketa

Kako ste saznali za nas?

sideb4
sideb6
side500
sidealko
side_WhiteTiger_180
sidemel
sidebagrem
grip_bloker_side

Istorija kompanije

med1

Kompanija Biomed
osnovana je u Beogradu 1985. godine. Specijalizovana je za proizvodnju preparata od meda i lekovitog bilja sa ekološki najčistijih područja Srbije.

Recepture Biomedovih proizvoda nastale su još davne 1833. godine. Njih je prikupio ...

» detaljnije

BIOMED Kompanija

Kompanija Biomed se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih preparata napravljenih od meda i odabranog lekovitog bilja sa ekološki najčistijih područja Srbije.

Biomedovi preparati su :

Biomed 4 Ultra – za smanjenje telesne mase
Biomed 6 Gain – za povećanje mišićne mase
Biomed 500 – protiv pušenja
Biomed protiv alkoholizma
X-Cleaner- za smanjenje zračenja mobilnih telefona